Få en ny hverdag med våre behandlinger

Hudbehandlinger som gir et naturlig resultat

Bestill time

Vi hjelper deg med dine hudproblemer

Vi utfører de fleste injeksjonsbehandlinger, uansett om du vil rette ut rynker, forbedre hudkvaliteten eller trenger en behandling mot migrene. Vi hjelper deg å bedre både huden, gir deg råd og veiledning og finner den behandlingen som passer best for deg.

Rynkebehandlinger med botox og fillere

Rynker og fine linjer kommer naturlig med alderen. De kan være sjarmerende og gi liv til ansiktet, men for mange kan de gi et tungt preg som ikke stemmer overens med det uttrykket man ønsker å utstråle.

Opplevelsen av disse aldringstegnene er blandet og varierer mye fra person til person. Det viktigste for oss er at du ser deg selv i speilet hver dag og er fornøyd med utseendet ditt – og med våre rynkereduserende behandlinger sørger vi for at de naturlige og vakre aldringstegnene bevares.

Som oftest vil en vanlig rynkebehandling med injeksjon av botulinumtoksin fikse problemet, men noen ganger kan faktisk en fillerbehandling gagne deg mer. Vi vurderer sammen hva som vil være det rette for deg.

Behandlinger med botox:

Behandlinger med botox:

 • Botox i glabella (sinnarynke)

 • Botox i frontalis (panne)

 • Botox i perioculærlinjer (kråketær)

 • Botox i røykerynker rundt munnen

Behandlingstid:

Ca. 20-40 minutter

Restitusjonstid:

Lett trening: 2 timer. Hard trening: 24 timer

Varighet:

Ca. 3-5 måneder.

Medisinske behandlinger

Plages du av migrene, overdreven svette eller tanngnissing?

Dette er vanlige helseproblemer som kan være både ubehagelige og smertefulle. Injeksjonsbehandlinger med botulinumtoksin, også kjent som botox, kan være en effektiv behandlingsmetode mot disse problemene. Botox-injeksjoner kan redusere hyppigheten og intensiteten av migreneanfall, hemme frigjøringen av acetylkolin, som er en nevrotransmitter involvert i svetteproduksjon, og redusere svetteproduksjonen betydelig samt bidra til å redusere styrken av musklene som er involvert i gnissingen ved hjelp av injeksjoner i kjevemusklene.

Med riktig medisinsk behandling kan migrene, overdreven svette og tanngnissing lindres og bedre livskvaliteten til de som lider av disse tilstandene. Vi hos Klinikk Brænd vil vurdere om du kan ha hjelp av injeksjonsbehandlinger med botulinumtoksin.

Hudforbedrende behandlinger

Er du lei av løs hud på halsen og i ansiktet? Injeksjonsbehandling med Profhilo® er den nyeste og mest innovative behandlingen for slapp hud. Profhilo® er en ny type hyaluronsyre, som med sine unike egenskaper gjør den perfekt for anti-aldringsbehandlinger med naturlige resultater.

Profhilo er produsert i Italia med en patentert teknologi som kommer fra en av de ledende hyaluronsyreprodusentene i verden. I likhet med vanlige fillerbehandlinger, hjelper Profhilo® med å redusere de fysiske og synlige effektene av aldringsprosessen. Profhilo® skiller seg imidlertid ut med innføringen av «termisk tverrbinding» som gjør hyaluronsyren motstandsdyktig mot hyaluronidase, et enzym som naturlig bryter ned hyaluronsyre og kollagen. Dette sikrer at din Profhilo®-behandling vil ha langvarig effekt.

Hvorfor velge Profhilo®?

Denne relativt nye typen hyaluronsyre stimulerer produksjonen av flere typer kollagen (type 1, 3, 4 og 7) og elastin i celler som keratinocytter og fibroblaster.

Videre har forskning vist at Profhilo® har en stimulerende effekt på differensiering og overlevelse av stamceller og adipocytter. Dette er effekter man ikke får med tradisjonelle fillerbehandlinger.

Behandlingstid:

Ca. 20 minutter

Restitusjonstid:

12-24 timer

Varighet:

Ca. 12 måneder ved to behandlinger

Volumfillere i ansiktet

Behandling med volumfillere i ansiktet kan bidra til å gjenopprette en ungdommelig og jevn hudtekstur ved å øke volumet i områder som har mistet volum med alderen. Dette kan inkludere områder som kinnben, lepper, hake, nesetipp og tinningene. Volumfillere kan også brukes til å fylle ut rynker og linjer, samt gi ansiktet en jevnere og mer symmetrisk form.

Behandlinger med botox:

Aktuelle behandlingsområder:

 • Hake

 • Kjevelinje

 • Kinnben

 • Nasolabiale linjer

 • Sur munn / marionettelinjer

Volumfillere kan ha ulike varigheter, avhengig av merke og type. Generelt kan resultatene vare i seks til tolv måneder før en ny behandling er nødvendig. Fordi volumfillere er midlertidige, kan de også være et mer kostnadseffektivt alternativ til kirurgi, og ved hjelp av volumfillere kan vi gi eller gjenopprette volum til ansiktet ditt.

Leppefillere

Nøyaktig hva som er vakre lepper vil alltid være et definisjonsspørsmål, og ønskene vil variere ut fra blant annet alder og personlige preferanser.

Det er derfor viktig at du går til en behandler som ser deg, skjønner hva du ønsker og dermed hva du vil være fornøyd med. Hos Klinikk Brænd kjenner vi til alle typer utfordringer, og hos oss skal du føle deg trygg på at vi forstår deg.

Behandlingstid:

Ca. 20 minutter

Restitusjonstid:

12-24 timer

Varighet:

Ca. 12 måneder ved to behandlinger

Normal utvikling av leppene etter fillerbehandling

Dag 1-4:

Du må forvente mye hevelse i leppene de første dagene. Det første filleren gjør når den kommer inn i leppene er å begynne å trekke til seg væske, og den vil hos noen kjennes litt hard og klumpete. I denne perioden kan leppene både bli litt asymmetriske, få blå flekker (hematomer) og kjennes litt uregelmessige å ta på. Dette er en normal prosess som avtar etter få dager. Årsaken kan variere på grunn av ulike faktorer som:

 • Hvilke typer produkt som er brukt i behandlingen.
 • Individuelle variasjoner, da noen av oss hovner mer opp enn andre.
 • Hvilken teknikk som brukes, da flere injeksjonspunkter ofte fører til mer hevelse.

Dag 5 - 28:

Dette er tiden hvor leppefilleren integrerer seg med vevet i leppene dine og den vil slutte å kjennes hard ut. Alt som eventuelt har vært der av små klumper vil også forsvinne. Filleren kjennes nå ut som den er en del av dine egne lepper, og du skal mot slutten av denne perioden oppleve at leppene dine både er myke og har den formen du ønsker. Mot slutten av denne perioden kan det også være aktuelt å fylle på litt mer filler i leppene da vi nå ser den endelige formen. For å få et mest mulig naturlig resultat, anbefaler vi å fylle på små mengder i flere omganger i stedet for å fylle på mye filler én gang.

Ofte stilte spørsmål

Har du spørsmål om vårt behandlingstilbud eller ønsker å bestille en time?

Ta kontakt med oss på telefon, eller bestill en time via vårt bookingsystem.